Platforma GENIUS

Noi credem în munca
pe care o facem.

Din 2019 educăm cu mult suflet și blândețe, abilități practice pentru copiii secolului 21.

Principiile educaționale

img
img

Experimentează succesul - Când un copil se confruntă cu succesul, el dezvoltă în mod natural încrederea și stima de sine, precum și în dorința de a continua urmărirea acestui succes.

img

Descoperim talentul natural al copilului - Fiecare copil este inteligent și talentat. Singura diferență este în curba de învățare și performanță. Acest lucru se datorează abilităților și instrumentelor pe care un copil le are sau nu le are.Misiunea noastră este să le oferim aceste instrumente și continuu să le adaptăm nevoilor moderne.

img

Dezvoltăm creierul copiilor - Instrumentele și metodele noastre nu sunt doar putere în sine, ci susțin concentrarea, răbdarea, memoria, creativitatea și gândirea fluidă și critică, care în schimb măresc dezvoltarea creierului, puterea de acțiune și leadershipul.

img

Dezvoltăm abilitățile de care au nevoie pe tot parcursul vieții - Cu instrucțiunile noastre specializate, fiecare copil construiește o bază solidă și puternică de competențe și abilități care îi vor aduce succesul școlar, universitar și pe tot parcursul vieții.

img